Angajamentele pe care ni le asumăm față de partenerii și colaboratorii noștri, sunt o consecință a conștientizării faptului că pot fi concretizate în timp și spațiu.

Abordăm fiecare solicitare cu maxim interes și seriozitate. În urma analizei solicitării, fezabilitatea și aplicabilitatea acesteia în raport cu centrii de influență, vor definitiva angajamentul nostru față de dumneavoastră. Dacă se poate, cu plăcere!

Responsabilitatea este una dintre cerințele prime pe care o cerem de la noi înșine, fapt pe care îl proiectăm și în exterior. Odată asumată, vom duce acțiunea la bun sfârșit, dându-ne silința în a onora solicitările dumneavoastră cât mai curând cu putință.

Respectăm deadline-urile cu strictețe. Nu ne abatem de la cerințele solicitantului și acționăm în conformitate cu nevoia acestuia.

Căutăm ca prin serviciile pe care le oferim, să ne aducem aportul la îmbunătățirea tipului dumneavoastră de activitate, prin satisfacerea cerințelor de o manieră cât mai eficientă și eficace.

Odată stabilit acordul comun, avem înainte de toate o obligativitate morală de a îndeplini în condiții optime activitatea pentru care ne-am angajat.


Facem ceea ce spunem! Dacă uneori se întâmplă să nu spunem multe, pesemne că suntem ocupați cu a face!

Conținutul materialelor puse la dispoziția dumneavoastră respectă structura tehnică a serviciilor „custom writing „, esența acestora fiind unică în funcție de particularitățile fiecărui caz.

Respectăm condițiile de confidențialitate. Datele de caracter personal cât și obiectul activității dumneavoastră nu pot fi oferite nimănui, exceptând cazurile conforme cu legislația în vigoare.

Ne oferim dreptul să refuzăm/încheiem orice tip de colaborare dintre părți, dacă ceea ce ni se furnizează ca și informații cu privire la tipul de activitate care se dorește a fi promovat, datele tehnice ale produselor, sau orice alt detaliu specific solicitării dumneavoastră, nu corespund realității sau contravin în vreun fel legislației de pe teritoriul României.

Ne desfășurăm întreaga activitate în baza programărilor.
Comunicarea are loc pe mail. Programările telefonice se fac apriori în acord cu disponibilitatea fiecăruia.

Activitatea noastră este de tip online. Întâlnirile fizice pot avea loc doar în cazuri aparte, în funcție de solicitări și în condițiile unei documentații la fața locului cu privire la tipul activitate.

Funcționăm într-un cadru legal, iar serviciile pe care le oferim nu sunt gratuite. Ca și dumneavoastră, ne străduim să ne menținem într-o societate supraaglomerată de piața de consum.

Întreaga activitate pe care o desfășurăm nu caută să atenteze în vreun fel la dreptul liberei alegeri și a gândirii fiecăruia. Respingem categoric formele defectuoase de persuasiune, inoculare și manipulare. Spunem ceea ce este! Nu vindem povești.

Ne dorim ca prin ceea ce facem, să păstrăm cu sfințenie etica bunului simț, o conduită ce ar trebui să existe în orice activitate.

Sinteza acesteia ar fi următoarea: tratează-i pe ceilalți exact așa cum îți dorești tu să fii tratat!

Suntem ceea ce facem în mod repetat; prin urmare, excelența nu este un act singular, ci un obicei.” – Aristotel.

Codul de etică „Puterea cuvântului”